2 tot 3 keer sneller geleverd dankzij een aangepast productieproces

Snelle levering Doorsolutions

Tussen het bestellen van binnendeuren en de levering ligt bij de meeste producenten al snel 12 weken. Dat doen ze niet uit onwil  of omdat ze te veel bestellingen aannemen maar omdat het traditionele productiesysteem niet toelaat sneller te werken.

Geen lange wachttijden

U vindt 3 maanden wachttijd veel te lang. Zeker als het eigenlijk slechts 17 minuten hoeft te duren om een afgewerkte deur te maken. De vertragende factor zit ingebakken in het klassieke productieproces, waarbij de grondstoffen door 8 machines moeten behandeld worden vooraleer ze een afgewerkte deur worden. We slaagden erin om 4 stappen uit te schakelen. De helft minder machines betekent dus ook de helft minder kans dat er aan een machine wachtrijen ontstaan die de leveringstermijn uitstellen.

Sneller klaar en toch meer mogelijkheden

De tijdwinst konden we enkel realiseren door het ontwikkelen van een stabiliteitspaneel die als deurkern dient voor al onze producten, ongeacht hun einduitvoering. De samenstelling van de grondstoffen is zodanig dat de deurkern standaard brandwerende, akoestische en inbraakwerende functionaliteiten combineert. Daardoor hebben we achteraf geen extra tijd nodig om bijvoorbeeld een akoestische deur ook aan de brandwerende vereisten te laten voldoen.

Neem contact op om uw project in detail te bespreken

Een kleine ecologische voetafdruk en de helft minder energie

Door ons unieke productiesysteem werken we voor de samenstelling van de deurkern enkel met productieresten van houtzagerijen. Per 500 deuren, sparen we op die manier het leven van een grote boom.

Bovendien hebben we een aantal energievretende stappen kunnen uitschakelen. Het heeft onze ecologische voetafdruk merkelijk kleiner gemaakt. We verbruiken slechts 50 procent van de energie die klassieke deurproducenten nodig hebben.

Hoe we uw deurproblemen oplossen

We denken graag vrijblijvend mee over hoe we uw deurproblemen kunnen oplossen.

Maak nu een afspraak